En gave fra mig til dig

2019-11-20T18:45:51+01:00

Kom så, Flora! Dybe vejrtrækninger….

Et møde imellem det feminine og det maskuline

For endelig! Efter næsten 2 års ventetid kan jeg og Tantrakunst præsentere traileren til en ny film.

Den første film var i farver og med en kvinde den kom i forår 2018.

Det tog lidt tid for min fotograf at overbevise mig om at lave den nye film i sort og hvid, for farverne er for mig med til at gengive den varme og blødhed, som opleves i en tantramassage.

I farverne møder jeg det feminine i talrige nuancer, hvor jeg i det sorte og hvide ser det maskuline, enkelthed og centrering.

Jeg endte med at overgive kontrollen til fotografen. Lod han bestemme, gøre dét han er bedst til og hengav mig til berøringerne og energien i mødet med min gæst.

Det har jeg ikke fortrudt! For det blev til en smuk og kunstnerisk film, hvor det visuelle udtryk påvirker sanserne udefra og ind.

En tantramassage er en indvendig rejse, hvor tid og rum forsvinder og opløses. Selvom øjnene under en massage oftest er lukkede, så er der et udvendigt udtryk, en rejse, med både kærlighed og energi.

Filmen er vores julegave til jer til inspiration for kærlighed og berøringer i juleferien. Den finder du på min hjemmeside den 25 december (efter fransk tradition).

I ventetiden vil jeg afsløre nogle af de billeder, som blev taget under optagelserne både her og i galleriet på hjemmesiden samt fortælle om mine oplevelser som tantramassør.

Så hold øje med min FB profil og hjemmesiden omkring de 4 søndage i advent…..