Foredrag

2019-08-11T12:17:12+02:00

Jeg holder af at inspirere og vise “vej”.

Den “vej” jeg viser, kan kun være min.

Den kan du ikke gå selv, for vi er forskellige. Dog, i vores forskelligheder, kan der være plads til inspiration, til at vække hvad der måske gemmer sig i dig. Til at mærke det du har måske sanset, men ikke rigtig tur at mærke.

Mit første foredrag var bestilt af Sexolog vejleder indenfor Døgn-institutioner. Der gik 4 timer mega hurtigt!! En beretning om min seksuel dannelse, om min vej til at blive tantramassør og om hvad berøringer og tantramassage kan vække hos en individ uanset alder eller formoden.
Vi debatterede anvendelsen af tantramassage kontra, sexuelle ydelser hos borgere med særlige behov.

Og kiggede på forskellige parforholds former.

 

Derfra viste det sig, at der er interesse for flere foredrag.

Jeg er nu i gang med en række foredrag med forskellige vinkler:

  • “Fra utroskab til poly-forhold”
  • “Sen seksuel debut”
  • “Tantrisk Dominans”
  • “Tantramassage”

Er nogle af de enmer jeg kan berøre.

Foredrag bliver holdt mange forskellige steder. Den næste bliver under Sexologi festival i Århus d. 8 september.

Følg på FB, Tantrakunst for at se hvor jeg holder foredrag. (Se ikon i topbjælken).