Loading...
Workshop – 17. oktober2020-09-05T15:22:00+02:00

Tantramassage Workshop – for begyndere eller let-øvede

´EN DAGS WORKSHOP D. 17 Oktober 2020
I samarbejde med Tantra Universet 

I denne workshop, underviser jeg, i samarbejde med Jens fra Tantra-Universet (Randers). Vi stiller en tryg ramme og det eneste i behøver er, at have lyst til at dele en dag sammen i en afslappet og intim atmosfære. Lyst til at lege og lære. Sammen undersøger vi berøringers kvalitet og lærer at give hinanden en Tantramassage.

Niveau 1 workshop:

Denne dag er for jer som er helt nye eller som vil nyde en dag sammen med en intuitiv, sanselig og tantrisk massage. Dykke dybere i mulighederne som to kærlige og kreative nøgne kroppe kan tilbyde.

Det er også for jer som vil åbne en tidslomme med hinanden, væk fra hverdagens forstyrrelser (om det er bekymringer, gøremål, stress, kommunikationsproblemer, manglende berøringer, tid….) og åbne jeres hjerte og krop til nærvær i nuet. 

I vil blive introduceret til følgende:

 • At give og modtage massage, Jens og mig laver inspirerende demonstrationer.
 • At være undersøgende i forhold til at give og til at modtage, være aktiv eller passiv.
 • Lære om berøring kvalitet og i at være nærværende med det der er (manglende lyst, målrettet ønsker om udløsning, fysiske skavanker osv).
 • Fordybelse i sanselighed og frihed frem for et hurtigt sexorienteret projekt.
 • Muligheden for at udforske hinandens køn med tantriske øjne og berøringer (yoni- og lingammassage).

Vi afsætter hele dagen, hvor der vil blive demonstreret både, hvordan en kvinde og en mand kan udnytte deres potentiale og krop til at massere deres partner.

Mænd og kvinder masserer ikke ens!

 • Kvinder har som regel smidighed, måske langt hår, bryster, baller og måske endda deller, og alt kan bruges til at massere partneren.
 • En mand har styrke, fylde og ro. Han skal ikke prøve at imitere massagen udført af en kvinde, men bruge sine egne fordele.

Vi kommer nærmere omkring det i workshoppen, hvor i vil blive guidet til at udnytte jeres egen fordele og styrker i en massage.

Workshoppen er for alle, så par af samme køn er også velkommen.

Til jer som ikke er et par:

Det er vigtigt, at I er trygge ved hinanden som partnere, hvis I ikke er i et forhold og måske lige har mødtes. Deltagelse i workshoppen vil give jer mulighed for at udforske det at: give og modtage, undersøge jeres grænser, ja og nej og hvordan de kan udtrykkes. Vores råd: find din partner inden workshop. I kan bruge de forskellige tantragrupper på fb, eventuelt dating sider og mødes til en kop kaffe før i møder op, og kommer til at være i det intime rum som workshop ligger op til.

Det er jer, der bestemmer, hvor I ønsker “fordybelsestid”. Har I af en eller anden årsag ikke lyst til at bytte (som giver, eller modtager), kan I bruge tid på at undersøge, hvordan triggerpunkter kan udløse energi, fordybe jer i intimmassagen eller lege med sarong.

I bestemmer selv jeres grad af nøgenhed, så I føler jer afslappet i det. Der vil ikke gå ret lang tid, før i glemmer at der er andre til stedet i rummet. Når i er nærværende med hinanden, har i ikke tid til at se hvad andre laver eller hvordan de ser ud.

Både Jens og mig, går rundt iblandt jer og inspirerer og hjælper til, hvor og hvis I har brug for det eller er gået i stå.

Denne workshop er også en mulighed for at møde ligesindede, udveksle tanker, reflektioner og udfordre sine blufærdighedsgrænser, da undervisningen for det meste foregår nøgen (i pauserne er vi tildækkede med sarong).

Der vil ikke foregår partnerbytte, penetration eller målrettede seksuelle aktivitet. Dette er en undervisnings og inspirations workshop som i kan tage med hjem i jeres egen intime rum, i forbindelse med massage og elskov.

Jeg glæder mig til at skabe en dag i sanselighed og den tantriske massages tegn. Én dag, hvor tiden går i stå, kroppen bliver brugt og blodet bruser rundt, cellerne synger, og hormonerne bliver frigivet.

Workshop vil foregå i nogle hyggelige lokaler ved Skødstrup (Århus).

Pris 800,- kr. pr. person. Depositum 400,-

Praktisk info:

Hvert par medbringer:

 • Liggeunderlag cirka 140X200.
 • Lagen
 • Små håndklæder til at tørre hænder med.
 • Håndklæde.
 • Olie, beholder til olie med lille hul, så olien ikke løber ud, evt. med pumpe
 • Lille bakke el. lign. til at stille olien på.
 • Strømper, hjemmesko eller lign.
 • Sarong.
 • Mandelolie evt. tilsat kokosolie er en god neutral olie. Snak med din partner, om der er noget han/hun ikke kan tåle.

Vi kommer alle med et godt humør og et åbent hjerte.

Tilmelding på Fb eller mail